פרי החמאה

באחת מהארוחות הרבות שלי בסין, היינו כ – 10 סועדים, ישובים סביב שולחן עגול  בעל פלטת זכוכית מסתובבת  במסעדה מפוארת  בשנחאי.  ניהלנו שיחה ערנית  על נושאים שברומו של עולם. כוסות הבירה נשפכו בקצב, כבר זמן רב שלא ראיתי את הסינים שותים בירה בקצב כזה, ומעמיסים צלחות  עם מנות מגוונות סוגי דגים ופירות ים - כמעט כל חיות הים הגיעו לצלחת החל מדגים,  חסילונים ודיונונים וכלה במלפפוני ים, מדוזות. המנות הוגשו, בתוספת ירקות מבושלים או מאודים, שהסינים מורגלים בהם, אפונה סינית, בצל ירוק, ערמוני מים, שורש לוטוס, נצרי במבוק ובוק צ'וי.

הבלוג עבר לאתר GUANXI.CO.IL להמשך קריאת הפוסט לחץ כאן
שתפו בלינקדאין

אודות Avi Huberman

ה"חלום הרטוב" של כול עסק בינלאומי זה אכן להצליח לחדור ולהשתלב בשוק הסיני.
סבלנות. צניעות. ללא לחץ. השקעת זמן + ללמוד את התרבות הסינית = סוד ההצלחה
ניתן ליצור עימי קשר לטובת הרצאות בתחום העסקי עם סין, ליווי וייעוץ לעסקים בינ"ל בנושא עסקים בסין, ובכלל, להיפגש ולשוחח על תרבות סין המרתקת.
מייל: avi@cooperation4u.com
טלפון: 054-3190210
הוסף רשומת תגובה